Sosha Duysker

presentatrice, actrice

Sosha is een beginnende presentatrice en actrice. Sinds januari 2017 is ze zien bij NPO Zapp als presentatrice van het populaire kinderprogramma Het Klokhuis en deze zomer was ze veelvuldig te zien als presentatrice van de dagelijkse serie Zapp Skills.

Sosha Duysker groeide op in het Noord-Hollandse Bovenkarspel. Tijdens haar studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam liep ze stage bij RTL Nederland op de afdeling Telekids. Zodoende maakte ze kennis met het werk achter de schermen bij jeugdtelevisie. Deze kennis kon ze gelijk na haar studie toepassen bij haar werk als redacteur bij de ‘Zapp Kids Top 20’ (AVROTROS).

In 2016 werd Sosha uit tweeduizend ingeschreven auditanten gekozen als één van de nieuwe presentatoren van ‘Het Klokhuis’ (NTR). In september is ze begonnen met de opnames en begin 2017 verscheen ze voor het eerst op televisie. In de zomer van 2017 maakte ze deel uit van het presentatorenteam van de dagelijkse serie ‘Zapp Skills’, waarvoor ze het hele land heeft doorgereisd.

Daarnaast verzorgt Sosha andere presentaties, zoals de ‘Astronautenquiz’ in NEMO Science Museum tijdens het Weekend van de Wetenschap en de landelijke première van de bioscoopfilm ‘Meesterspion’ in de Utrechtse Stadsschouwburg tijdens het Nederlands Film Festival.

Sosha is momenteel regelmatig te zien in Het Klokhuisbij de NTR op NPO Zapp (3).

Heeft u interesse in Sosha Duysker, bijvoorbeeld voor een boeking als presentatrice?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.