Tommie & Nigel

muzikaal duo

Tommie Christiaan en Nigel Schat: twee artiesten met een passie voor muziek en entertainment. Een zanger en een gitarist die samen op intieme wijze de heerlijkste muziek in een ander jasje gieten. Soul, pop, jazz, rock, bekend en onbekend, het komt allemaal voorbij in een akoestische setting.

Tot het repertoire van Tommie & Nigel behoren nummers van onder meer John Mayer, Damien Rice, Raul Midón, John Legend, India.Arie, Michael Bublé, Justin Timberlake, Buckshot LeFonque, Ed Sheeran, Adele en Stevie Wonder.

In juli 2016 bracht het duo z'n eerste eigen single uit, met bijbehorende videoclip. Het nummer Ik Mis Je is een Nederlandstalige powerballad van formaat, geschreven door Tommie en Nigel zelf, met tekstbijdragen van Bart Zeilstra (Baas B).

Tommie Christiaan is het meest bekend als musicalacteur, dankzij zijn hoofdrollen in bekende musicals als ‘Grease’, ‘High School Musical’, ‘Hair’ en ‘Zorro’. Laatstgenoemde rol bemachtigde hij via het tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’. Dit jaar is hij te zien op NPO 1 in Beste Zangers van AVROTROS.

Nigel Schat groeide op in een zeer muzikaal gezin en heeft zich al op jonge leeftijd bekwaamd in diverse gevarieerde muziekstijlen. Op de middelbare school begon hij met geven van gitaarles en dit doet hij nu – ruim 12 jaar later – nog steeds (GitaarlesbijNigel.nl). Daarnaast werkt hij als veelgevraagd sessiemuzikant.

Heeft u interesse in Tommie & Nigel, bijvoorbeeld voor een optreden?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Meer over Tommie & Nigel

Laatste nieuws (algemeen)