Winston Post

acteur, presentator

Winston verwierf bekendheid bij een groot publiek in zijn rol als Benjamin Borges in GTST en heeft zich sindsdien op vele manieren in de kijker gespeeld als acteur en presentator, zowel op tv als in het theater. Momenteel is hij te zien als presentator bij RTL 4 met Nederland Proeft en binnenkort in de bioscoop met K3 Love Cruise.

Winston Post werd geboren in Vlaardingen en groeide op in Rotterdam. Zijn acteercarrière begon na een opleiding aan De Trap, met een terugkerende rol in de RTL 4-serie ‘Westenwind’, maar hij werd bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol als Benjamin Borges in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, waar hij tot 2004 in te zien was. Naast het acteren legde Winston zich in deze periode ook toe op presenteren. Zo was hij in 2004 te zien als presentator van zowel ‘Den Haag Life’ bij Yorin als het lifestyleprogramma ‘Wannahaves’ bij SBS 6.

In 2005 ging Winston de Nederlandse theaters in met zijn succesvolle one-man-comedy ‘Caveman’. Een monoloog waarin hij op grappige wijze de verschillen tussen de geslachten analyseerde, onder regie van Peter Faber. Aansluitend was Winston te zien in een gastrol in de BNN-serie ‘Onderweg Naar Morgen’ en was hij finalist in het dansprogramma ‘Dancing With The Stars’. In 2008 ging hij weer de planken op. Afwisselend met collega Bas Muijs speelde hij in het Haagse toneelstuk ‘Ik Beken’ van Podium de Luxe.

In 2010 ging Winston een vaste hoofdrol spelen in de succesvolle sitcom ‘Hallo K3!’ van Studio 100, die zowel in België als in Nederland werd uitgezonden. Hij speelde hierin de aantrekkelijke bovenbuurman van de K3-dames. Ook als presentator bleef Winston actief: in 2011 presenteerde hij ‘Gezond, Mooi & Gelukkig’ voor RTL 4 en tegelijkertijd het programma ‘Winston Op Stap’ bij WOS TV. In datzelfde jaar nam hij deel aan ‘De Pelgrimscode’ van de EO, waarin de kijkers op Nederland 1 zagen hoe Winston de finale wist te bereiken.

De meiden van K3 kwamen in 2012 met hun vierde succesvolle bioscoopfilm ‘K3 Bengeltjes’, waarin Winston – als onderdeel van de vaste cast van ‘Hallo K3!’ – zijn eigen rol vertolkte. Ook was hij in datzelfde jaar in de bioscopen te zien als Lakei Stoef in de jeugdfilm ‘Plop Wordt Kabouterkoning’. Twee jaar later kroop Winston weer in de huid van Buurman Bas voor de nieuwe film ‘K3 Dierenhotel’, die vanaf het voorjaar van 2014 in de bioscopen te zien was.

Ondertussen zette Winston weer een stap in het theater: in het seizoen 2012-2013 vertolkte hij de rol van Mooie Leendert in de succesvolle musicalklassieker ‘De Jantjes’, waarmee hij samen met onder meer Willeke Alberti het hele land door reisde. In het seizoen 2014-2015 ging de musical in reprise, wederom met Winston in de vaste cast.

Sinds 2012 is Winston één van de presentatoren van het tv-programma ‘Altijd Jong’ bij RTL 4 en sinds 2015 presenteert hij ook ‘Nederland Proeft’ bij dezelfde zender.

Winston is iedere zaterdag om 15:30 uur te zien bij RTL 4 in Nederland Proeft.

Vanaf 13 december a.s. is Winston te zien als Kapitein Bas in de bioscoopfilm K3 Love Cruise.

Q-MUSIC COMMERCIAL (2014)

ITEM MET WINSTON BIJ NTI (2014) (UIT: ALTIJD JONG)

K3 LOVE CRUISE - TRAILER (2017)

Heeft u interesse in Winston Post, bijvoorbeeld voor een boeking als presentator of VIP?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Meer over Winston Post

Laatste nieuws over Winston Post